top of page

Vi er glade og stolte over og nå kunne tilby gate motorsyklister en tidlig start på sesongen i Spania

- Dag-Steinar Sundby

Lokker det med tyvstart på MC-sesongen i Spania?

 

Er du lei av vinteren? Klør det ekstra i gasshånden? Da bør du vurdere en tyvstart på MC-sesongen med din egen sykkel på den spanske landeveien!

 

Sundby Motor & Events har arrangert turer med transport av motorsykkel til Spania i over 20 år. Norske roadracing-førere og trackday-entusiaster har så langt gjort beslag på plassene på lastebilene sørover, men nå åpner vi for at vanlige gatemotorsyklister kan benytte seg av transportmuligheten, og med det kjøre sine egne sykler på den spanske landeveien.

 

Sol og MC

- Vi kjører ned til Spania i jan/feb skiftet og retur i april og har plass til noen ekstra sykler. De plassene ønsker vi å tilby vanlige gatemotorsyklister som kunne tenke seg å kjøre sin egen sykkel på den spanske solkysten noen herlige dager i februar/april. Noen har tidligere tatt en lang ferie og kjørt mc i Spania 4-6 uker. I april er dette en unik mulighet til å kjøre MC i påsken.

 

Og det er ikke bare solkysten som lokker tohjulsentusiastene. Kanskje en tur opp til Granada på fantastiske EU-finansierte veier er noe? Det er uendelige muligheter til å få mange gode mil på sykkelen!

- Før avreise leverer du din sykkel hos oss etter avtale i slutten av januar, og etter hjemkomst kan den hentes helgen 18-19. april, sier Sundby.

I Spania kan du hente din MC hos oss på følgende steder:

6.-9. Februar, Rivcardo Tormo Circuit Valencia. Nærmeste flyplass er Valencia.


4.-7.. April  – Cartagena Circuit (3 km fra Cartagena by). Nærmeste flyplass er Murcia San Javier og Alicante

 

I Spania kan du levere din MC hos oss etter kjøring på følgende steder:

7. April – Cartagena Circuit (3 km fra Cartagena by). Nærmeste flyplass er Alicante

10-12. April – Catalunya Circuit (20 min nord for Barcelona). Nærmeste flyplass er Barcelona

 

- Pris for transport av gate-MC tur retur Spania er fra 5990 kroner.

- Pris for transport kun en vei, er den samme. 

 

De som slår til på dette står helt fritt til å kjøre hvor de ønsker, og vi legger ikke opp til noe felles opplegg annet enn selve transporten.

bottom of page